عملیات ساخت حرم امام زادگان آستارا از سال ۸۸ آغاز شده و تاکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان گیلان؛ جمشید مهدوی گفت: عملیات ساخت حرم امام زادگان ابراهیم و قاسم آستارا در قالب اجرای طرح جامع مصوب معاونت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه از سال ۸۸آغاز شده است.

رییس اوقاف و امور خیریه آستارا اعلام کرد: اجرای طرح جامع امام زادگان ابراهیم و قاسم آستارا شامل ۷۰۰ متر حرم مطهر، یک هزار و۸۰۰ متر مربع شبستان، دو گنبد برای حرم امامزادگان و حسینیه و دو گلدسته، واحد تجاری موقوفه حرم به مساحت یک هزار و ۴۰متر مربع، آیینه کاری داخل حرم، ۸۰۰ متر سرویس بهداشتی است.

وی افزود: اجرای این طرح جامع تاکنون ۷۰درصد پیشرفت فیزیکی و دو میلیارد تومان هزینه داشته است.

مهدوی با قدردانی از حمایت خیران در ساخت حرم امامزادگان ابراهیم و قاسم آستارا گفت: در ماه جاری فرد خیری با مراجعه به اداره اوقاف و امور خیریه آستارا یک هزار و ۵۰ مترمربع زمین را به ارزش یک میلیارد تومان در روستای ویرمونی برای ساخت حسینیه و شبستان امامزادگان ابراهیم و قاسم(ع) آستارا اهدا کرد.

وی همچنین از اهدای ۴۰۰مترمربع سنگ برای تکمیل حرم امامزادگان آستارا توسط خیر آستارایی خبر داد و گفت: ای مصالح ساختمانی به ارزش ۳۲۰میلیون تومان برای کف سازی به حرم امام زادگان آستارا استفاده خواهد شد.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه آستارا اظهار داشت: در کنار ساخت و سازهای صورت گرفته در حرم امام زادگان آستارا، مرکز افق این آستان متبرکه از ابتدای کرونا تاکنون ۹۵۰بسته معیشتی و ۱۴هزار ماسک بین نیازمندان توزیع کرده است.

  • منبع خبر : اداره کل اوقاف و امور خیریه استان گیلان