معاون نظارت بر عملکرد و ارتقای سلامت اداری اداره‌کل بازرسی وزارت نفت با تأکید بر نقش شفافیت و مدیریت تعارض منافع در کاهش فساد اداری، برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت را اقدامی ضروری و نقطه عطفی در نظام سلامت اداری کشور دانست.

به گزارش پایگاه خبری مرجع آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نفت به نقل از دبیرخانه جشنوار ارتقای شفافیت و رفع موقعیت‌های تعارض منافع، مهدی علیزاده معاون نظارت بر عملکرد و ارتقای سلامت اداری اداره‌کل بازرسی وزارت نفت، با بیان اینکه نبود چنین رویدادی در کشور احساس می‌شد، اظهار کرد: جای جشنواره ارتقای شفافیت و رفع موقعیت‌های تعارض منافع در کشور ما بسیار خالی بود.

وی گفت: در موضوع مبارزه با فساد، امروز فرهنگ‌سازی باید بسیار پررنگ باشد.علیزاده با اشاره به تجارب بین‌المللی افزود: در جامعه بین‌المللی استانداردهای مهمی رعایت می‌شود که شفافیت و مدیریت تعارض منافع در صدر آنها قرار دارد.وی ادامه داد: برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت و رفع موقعیت‌های تعارض منافع با همت سازمان بازرسی کل کشور، اقدام بسیار ارزشمندی است و ما در وزارت نفت از توجه به این موضوع مهم خرسندیم.

معاون نظارت بر عملکرد و ارتقای سلامت اداری وزارت نفت تصریح کرد: هرچه جنبه‌های پیشگیرانه در نظام اداری تقویت شود، ارزش افزوده بیشتری برای کشور به همراه خواهد داشت. من نسبت به این جشنواره بسیار امیدوارم و از طراحان و برگزارکنندگان آن نهایت تشکر و قدردانی را دارم.وی در پایان افزود: مطمئن هستم تداوم چنین جشنواره‌هایی به‌ویژه در حوزه شفافیت و تعارض منافع می‌تواند جریان مؤثری برای ارتقای سلامت اداری ایجاد کند. ثمره این تلاش‌ها نیز افزایش اعتماد عمومی است؛ موضوعی که بارها مورد تأکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است.

 

  • منبع خبر : وزارت نفت