در بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن‌بازار کشور که از ۲۳ تا ۲۶ آذرماه در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، شرکت آب و فاضلاب استان گیلان با ارائه دستاوردهای پژوهشی خود حضور یافت.

به گزارش پایگاه خبری مرجع به نقل از دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب وفاضلاب استان گیلان، در جریان برگزاری نمایشگاه پژوهش، دکتر امینی، رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، از غرفه آب و فاضلاب استان گیلان بازدید به عمل آورد.

 در این بازدید که با هدف بررسی دستاوردها و نوآوری‌های ارائه شده توسط آبفای گیلان در حوزه مدیریت مصرف آب و فناوری‌های نوین صورت گرفت، دکتر امینی ضمن گفتگو با مسئولین غرفه، از پروژه‌های تحقیقاتی و دستاوردهای جدید در زمینه بهینه‌سازی مصرف آب و ارتقاء سیستم‌های فاضلابی مطلع شدو بر اهمیت توسعه فناوری‌های بومی و استفاده از ظرفیت‌های علمی داخلی برای حل چالش‌های موجود در صنعت آب و فاضلاب تأکید کرد.

غرفه آب و فاضلاب استان گیلان با ارائه نمونه‌هایی از پروژه‌های موفق اجرایی خود شامل دستگاه تست کنتور پرتابل جدید، پردازش تصاویر میکروسکوپی فلاک‌های بیولوژیک، طراحی و ساخت فیلترهای شنی مداوم کار با شستشوی خودکار و طبقه‌بندی میزان محرمانگی اطلاعات مکانی صنعت آب و فاضلاب ، توانست توجه بسیاری از بازدیدکنندگان را جلب کند. این نمایشگاه فرصتی مناسب برای تبادل تجربیات بین متخصصان صنعت آب کشور فراهم آورده است.

رئیس هیئت مدیره شرکت مهندسی آب و فاضلاب ضمن ابراز رضایت از ویژگی‌های منحصر به فرد دستگاه تست کنتور آب که توسط آقای محمد بهزاد قویم تشریح شد، تأکید کرد که این تجهیز باید در سراسر کشور مورد توجه قرار گیرد. همچنین ایشان از دستاورد پردازش تصاویر میکروسکوپی فلاک‌های بیولوژیک استقبال کرد و بر اهمیت توسعه آن از طریق کمیته تحقیقات شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تأکید کردند.

دکتر امینی ضمن ابراز خرسندی از فعالیت‌های پژوهشی این شرکت، بر اهمیت توسعه و ترویج این دستاوردها با سایر شرکت‌ها تأکید کرد و خبر از برنامه‌ریزی برای طرح موضوعات برجسته در کمیته تحقیقات داد.

  • منبع خبر : آب و فاضلاب گیلان