هادی رمضانی در جلسه ۱۹۲ کمیسیون فرهنگی اجتماعی ورزشی که اختصاص به بررسی بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۵ داشت از دو رویکرد مهم این کمیسیون در دو پروژه مهم آب خام و احداث فرهنگسرا برای مناطق شهری خبر داد و تاکید کرد در بودجه نویسی سال آتی بر این امور تمرکز شود.

به گزارش پایگاه خبری مرجع آنلاین به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شورای شهر رشت رمضانی همچنین احداث سالن های ورزشی در محلات را از الزامات اجرایی برای شهر دانست و افزود : لازم است با عنایت به سند راهبردی شهر که از تابستان آینده وارد سال سوم از پنج ساله اول خواهد شد عمل کرده و نسبت به احداث پنج فرهنگسرا به انضمام سالنهای ورزشی در پنج منطقه شهر وارد فاز اجرایی شویم. وی توصیه کرد: بر این اساس با نظر اعضای کمیسیون و سازمان فرهنگی ورزشی پیشنهاد می‌شود بودجه احداث فرهنگسراها از معاونت عمرانی به مناطق تفویض گردد تا موضوع از طریق مناطق به شکل متمرکزتر دنبال شود.

هادی رمضانی در این جلسه که با حضور اعضای کمیسیون، مشاوران ، علیرضا حسنی و یاسر محجوب رؤسای دو سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری و فرهنگی ورزشی و معصومه خانزاده مدیر برنامه بودجه شهرداری رشت برگزار شد توضیح داد: مقرر بوده پروژه احداث ۱۰۰ کیلومتر آب خام برای آبیاری درختان و فضای سبز شهر رشت اجرا شود که در عمل حدود ۳۰ کیلومتر از پروژه تاکنون انجام شده و لذا توصیه می‌شود در بودجه نویسی به حوزه عمرانی سیما منظر توجه ویژه شده و بودجه کافی برای ساخت و تکمیل پروژه آب خام شهرداری رشت حتما اختصاص داده شود.

این عضو شورا تفارن عید بزرگ نیمه شعبان با ایام دهه فجر انقلاب اسلامی را به فال نیک گرفت و ضمن تبریک ایام عنوان کرد: بخاطر داشته باشیم بسیاری از مشکلات جاری جامعه ناشی از تحریم هاست و امیدواریم با عزم و اقتدار ملی و کاردانی مسئولان ساماندهی امور بخوبی پیش برود.وی با این توضیح که مشکلات در تمامی جوامع جهان به انحاء مختلف وجود دارد گفت در دوازدهم بهمن ۵۷ امام خمینی با وجود خطرات موجود، جان خود را کف دست گرفت و وارد کشور شد و این شجاعت و عزم راسخ به راستی مثال زدنی است.رمضانی در رابطه با بودجه پیشنهادی در امور فرهنگی ورزشی و سیما منظر و فضای سبز شهری گفت: شرح وظایف این دو سازمان رابطه مستقیم با این کمیسیون دارد ؛ هر دو سازمان به نوعی ویترین عملکردهای شهرداری محسوب میشوند و عملکرد آنها از دید عموم کاملا مشهود و قابل لمس است.رمضانی با بیان اینکه رشت به دلیل قرارگیری در خطه شمال کشور باید نسبت به دیگر مراکز استان‌ها از فضای سبز غنی‌تری برخوردار باشد، اظهار کرد: وجود فضای سبز شهری مناسب علاوه بر شهروندان، از دید گردشگران، مسافران و میهمانان ویژه نیز دارای اهمیت و قضاوت است.

وی با تأکید بر اهمیت پروژه لوله‌گذاری آب خام افزود: این پروژه نقش مؤثری در صرفه‌جویی انرژی، نگهداشت مطلوب فضای سبز و جلوگیری از ایجاد ترافیک در زمان آبیاری‌های سنتی دارد و روش‌های سنتی آبیاری در شأن شهر رشت به‌عنوان مرکز استان گیلان نیست.رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر رشت ضمن تشکر از همکاران حوزه سیما و منظر شهری توضیح داد: متاسفانه در این راستا دچار یکنواختی و عدم نوآوری و خلاقیت هستیم و توقع آن است با پتانسیل مناسبی که در این سازمان وجود دارد در این حوزه طرحهای نوآورانه و خلاقانه ای را شاهد باشیم.وی ضمن تقدیر از مدیریت برنامه و بودجه شهرداری رشت نیز گفت: در حوزه فرهنگی ورزشی شهر که شرح وظایف بسیار مهم و متنوعی دارد خواستار تخصیص های مناسب هستیم و می‌خواهیم بخصوص برای احداث فرهنگسرا و سالن‌های ورزشی در پنج منطقه شهر با بودجه مشخص اقدامات آغاز شود.

درخواست در نظر گرفتن نظام پرداخت به سازمانهای شهرداری

یاسر محجوب رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت در جلسه کمیسیون فرهنگی خواستار ایجاد نظام فرهنگی پرداخت به سازمان فرهنگی ورزشی شد و افزود: افزایش بودجه روی کاغذ در صورت عدم تخصیصهای بهنگام ، عملا کمکی به ما نخواهد کرد.محجوب گفت: چنانچه بدانیم در سال آتی چه تاریخی تزریق بودجه خواهیم داشت می‌توانیم با برنامه ریزی منظم در انجام وظایف این سازمان بسیار موفق تر و مطالعه شده تر عمل کنیم.محجوب ضمن ارائه گزارشات کلی از عملکرد این سازمان طی سال جاری ، توجهات بر ورزش محلات را ضروری دانست و گفت: برنامه ریزی برای این مورد ضمن ایجاد رقابت سالم و نشاط شهروندی، آورده های مهمی در سطح ملی برای رشت خواهد داشت.تقویت زیرساخت‌های ورزشی کارکنان شهرداری و دیون با محل از آیتم های مورد درخواست حوزه سازمان فرهنگی ورزشی شهر بود. محجوب از همکاری شورای اسلامی و مدیریت برنامه بودجه شهرداری تقدیر کرد‌.

علیرضا حسنی، رئیس سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری در این جلسه پس از ارائه گزارشات کلی از عملکرد این سازمان و قدردانی از زحمات حوزه برنامه و بودجه شهرداری خواستار افزایش بیلبوردهای سازمان تحت پوشش خود در سال آتی شد.وی از آمادگی حوزه سیما منظر برای برگزاری مراسم ویژه روز ۲۲ بهمن، ایام عزاداری ماه مبارک رمضان و آماده سازی شهر برای استقبال از نوروز ۱۴۰۵ خبر داد.معصومه خانزاده مدیر برنامه بودجه شهرداری رشت نیز در این جلسه ضمن ارائه آماری از بودجه بندی جاری و عمرانی سال گذشته و افزایش ردیف های بودجه برای سال ۱۴۰۵ گفت: بنابه صلاحدید شورای اسلامی مبالغ بسیاری از خدمات شهرداری در سال آتی به لحاظ توجه به رفاه عمومی افزایش نیافته است.خانزاده توصیه داشت برای دو موضوع پروژه آب خام و ساخت فرهنگسرا برای مناطق، مبلغ اعتبار مکفی از سوی کمیسیون اعلام گردد تا این تخصیص در بودجه ۱۴۰۵ دیده شود.در پایان جلسه لایحه ارسالی کمیسیون تعیین تکلیف شد و حاضران نظرات تکمیلی خود را در مباحث مرتبط عنوان کردند.

  • منبع خبر : شوراری اسلامی رشت