معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: پیش بینی می شود بطور میانگین روزانه ۵۵۰ تا ۶۰۰ تن لاشه مرغ در کشتارگاه های گیلان داشته باشیم.

میر حجت علی اکبرنژاد در جمع خبرنگاران با اشاره به جوجه ریزی مناسب واحدهای مرغ گوشتی در استان گیلان گفت: حدود ۱۵ میلیون مرغ در مرغداری های استان در حال پرورش است که این میزان مرغ به مرور به بازار مصرف ارسال خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به میزان جوجه ریزی که صورت گرفته پیش بینی می شود بطور میانگین روزانه ۵۵۰ تا ۶۰۰ تن لاشه مرغ در کشتارگاه های گیلان داشته باشیم.

علی اکبرنژاد ادامه داد: از این میزان تولید حدود ۵۰ درصد در استان گیلان و ۵۰ درصد دیگر به استان‌های هدف به خصوص تهران و البرز ارسال می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی افزود: با تداوم تولید، هیچ گونه کمبودی در استان گیلان نداریم‌.

وی گفت: با توجه به اینکه شرکت پشتیبانی، تمامی نهاده های مرغداران گوشتی را تامین می‌کند صددرصد نهاده‌های مرغداری های گوشتی تا امروز تامین شده و از این بابت هیچگونه نگرانی وجود ندارد.

  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا