رئیس ستاد بازسازی عتبات و عالیات گیلان از کمک ۱۲ میلیاردریالی گیلانیان به مردم مظلوم غزه و لبنان خبر داد و گفت: این کمک‌های نقدی و غیرنقدی برای رسیدن به مردم مظلوم جبهه مقاومت به هلال‌احمر تحویل داده شد است.

به گزارش پایگاه خبری مرجع آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال‌احمر گیلان ؛، مجید دوهندو رئیس ستاد بازسازی عتبات و عالیات گیلان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با تقدیر از نوع‌دوستی مردم گیلان اظهار کرد: با مناعت طبع و الطاف مردم گیلان بیش از ۱۲ میلیارد ریال کمک نقدی و غیرنقدی برای مردم ستم‌دیده غزه و لبنان جمع‌آوری شده است.

وی با اشاره به نقش محوری ستاد بازسازی عتبات و عالیات در کمک به همنوعان در جبهه مقاومت، افزود: ستاد بازسازی عتبات و عالیات یاور جمعیت هلال‌احمر در جمع‌آوری کمک‌های نقدی بوده است.

رئیس ستاد بازسازی عتبات و عالیات گیلان از فعالیت ۳۴ موکب در استان خبر داد و گفت: این مواکب ظرفیت‌های بسیار خوبی در کمک‌رسانی و گسیل خدمات جامع به مردم در اقصی‌نقاط دارند و به‌کرات آن را اثبات کرده‌اند.

گفتنی است مجید دوهندو با حضور در هلال‌احمر گیلان ، کمک های جذب شده نقدی و غیر نقدی مردم حماسه ساز گیلان برای ستمدیدگان غزه و لبنان را به ارزش مالی بیش از دوازده میلیارد ریال به مدیرعامل جمعیت استان اهدا نمود.

  • منبع خبر : هلال احمر گیلان